مقاله در مورد گیاهان کوهستانی

ساخت وبلاگ
اختصاصی از ژیکو مقاله در مورد گیاهان کوهستانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 8

 

همان طور که در بخش خصوصیات بارز عسل طبیعی سبلان به اطلاع شما رسید از خصوصیات بارز عسل های تولید شده در مناطق کوهستانی می توانید به غلظت بالا(رطوبت کم و در حدود 17%) و خواص فوق العاده طبی عسل تولید شده از گیاهان کوهستانی بعلت استفاده زنبور عسل از گیاهان این منطقه  اشاره نمود.

جهت اطلاع: گیاهان کوهستانی بعلت شرایط رشد خود که بعضا برای دانشمندان هم آشکار نشده ، از خواص طبی بی شماری برخوردار هستند، و وقتی زنبور عسل از شهد گیاهان کوهستانی در ساختن عسل استفاده می نماید، خواص طبی این گیاهان هم مستقیما در داخل عسل ، و در هنگام مصرف به انسان منتقل می گردد.

از خصوصیات بارز عسل کوهستانی (عسل طبیعی سبلان)

1- فرایند پر شدن کندو در طول یکسال انجام می شود، یعنی چون زنبوران عسل هیچگونه تغذیه مصنوعی ندارند 12 ماه طول می کشد ، تا خانه های کندو را با شهد گلها و بصورت کاملا طبیعی پر و تکمیل نمایند.(طبیعی ترین شکل تولید عسل در کل جهان همین روش است.)

2-بعلت اینکه زنبوران عسل از بافت گیاهی منطقه(شهد این گیاهان) استفاده می نمایند ، پس شما مصرف کننده گرامی در هنگام مصرف عسل از خواص این گیاهان هم استفاده می نمایید، عسل طبیعی سبلان علاوه بر خواصی که شما می توانید در جای ، جای این سایت پیدا نمایید دارای خواص بارزی همچون: تقویت زیاد نیروی جنسی ، تقویت قلب ، و انرژی زیاد می باشد.

3-وقتی عسل طبیعی سبلان را در دهان گذاشته و قورت می دهید، بعد از حدود یک دقیقه می توانید حس کنید که معده شما گرم شده و شما احساس قدرت و انرژی زیاد می کنید و این همان تفاوت اصلی است که با عسل طبیعی سبلان با سایر عسلها دارد.

گیاهان هم مهاجرت کردند

تغییرات آب و هوایی زمین به مرحله بحرانی رسیده است و گیاهان کوهستانی نیز با مهاجرت خود به ارتفاعات این افزایش دما را تائید می کنند.

 

نتایج یک تحقیق علمی که در مجله مرزها در اکولوژی و محیط زیست منتشر شده است نشان می دهد که افزایش ترافیک و گردشگری در کنار تعییرات آب و هوایی منجر به مهاجرت بی رویه گیاهان بیگانه به ارتفاعات سلسله جبال مختلف در سراسر دنیا شده است.

 

گونه های گیاهی که پیش از این در گوشه انتهایی سلسله جبال آلپ و آپنینو زندگی می کردند اکنون به قله ها نزدیک تر شده اند. این مهاجرت غیرقانونی، تنوع زیستی کوهستانی و گستردگی اکوسیستمهای مهم را با خطر مواجه کرده است.

 

برپایه این گزارش، حداقل هزار گونه گیاهی در حال پیشروی به ارتفاعات کوهستانها هستند. این تحقیقات که ثمره تلاش یک همکاری بین المللی بین گیاهشناسان و مختصصان اکولوژی است خبر از مهاجرت گونه های علفی به سمت بالا می دهد.

 

این مهاجرت در کوهستانهای تمام قاره ها از آلپ تا جزایر قناری، از کوههای روشوز در سلسله جبال آند تا کوههای استرالیا و هاوایی رصد شده است.

  دو ماه قبل کمیسیون بین المللی حفاظت از کوههای آلپ گزارش داد که گیاهان ساکن این کوهستان به شدت با تهدید مواجهند و 45 درصد از گونه ها تا سال 2100 در معرض خطر نابودی قرار می گیرند.

  براساس گزارش لارپوبلیکا، گیاهان کوهستانی به دو روش توسعه می یابند. گروهی از آنها به سمت عرضهای جغرافیایی بالاتر و به سوی مناطق سرد و برفی حرکت می کنند و گروه دیگر در دامنه ها می مانند.

  بنابراین زمانی که گیاهان ساکن دامنه ها به طرف ارتفاعات مهاجرت کنند، فضای گسترش گیاهانی ساکن نزدیک قله کاهش یافته و در معرض نابودی قرار می گیرند.

نتایج تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که به دلیل گرمای جهانی حداقل هزار گونه گیاهی در حال مهاجرت به ارتفاعات کوههای زمین هستند

پژوهشهای گسترده و آزمایشهای مفصل و پی گیری در لابراتورهای نوین طب گیاهی بر روی اجزای مختلف گیاهان مانند ساقه، ریشه، گل، بذر، صمغ، پوست و میوه نشان میدهد که تمامی مواد مغذی کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و سولفور که برای رشد استخوانها، دندانها و رباطهای بدن آدمی ضروری است در گیاهان کوهستانی و کوهپایهای وجود دارد.

همانگونه که آب منشا حیات در سیاره زمین است و نقش تاثیرگذاری در آفرینش و رویش هزاران نوع پدیدههای گوناگون ایفا میکند، گیاهان نیز در تولید تمامی خوراکیها و اغذیه مورد نیاز بشر خاکی نقش اثرگذاری دارند.

در پهنه گسترده عرصههای منابع طبیعی در وسعت کوهستانها و کوهپایهها، هر تیره و یا حتی گونههای گیاهی میتواند مواد مغذی ویژهای را از دل خاک گوهرین و زرخیز استخراج کرده و در برگ، ساقه، بذر و صمغ حفظ کند. برخی از گیاهان معطر و خوش قد و بالای کوهپایهای میتوانند کلسیم، فسفر، پتاسیم و مواد معدنی مشابه را که برای رشد استخوانها، دندانها، پوست و رباط بدن ضروری هستند را فراهم


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد گیاهان کوهستانی
ژیکو...
ما را در سایت ژیکو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1zhicko3 بازدید : 113 تاريخ : شنبه 26 فروردين 1396 ساعت: 14:25