تحقیق درمورد مودم1

ساخت وبلاگ
اختصاصی از ژیکو تحقیق درمورد مودم1 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 59

 

مودم

مودم یکی از ابزارهای رایانه‌ای است که برای اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر از طریق خطوط‌ مختلف مخابراتی استفاده می‌‌شود. البته هریک از این دو کامپیوتر می‌‌توانند راهی به یک شبکه رایانه‌ای باشند.

نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. یعنی وسیله‌ای که سیگنال‌ها را مدوله یا دمدوله می‌کند.

مودم‌ها انواع مختلفی دارند که در کل می‌‌توان آنها را به این گروه‌ها تقسیم بندی کرد.

این واژه برگرفته از ( تلقیق کردن Modu late و تلقیق زدائی de modulate) گرفته شده یک قطعه است که یک آنالوگ حامل سیگنال را به اطلاعات دیجیتالی ریزی تلقیق می سازد و همچنین سیگنال حاملی را بر اطلاعات انتقال یافته که برداری می کند. هدف ایجاد سیگنالی است که به راحتی قابل انتقال و رنگشایی برای تولید مجدد اطلاعات دیجیتالی اوریجینال است. مودم طی جهت اهداف مختلف انتقال سیگنال های آنالوگ برای راندن دیووها به رادیو استفاده می شوند. نمونه ی مشهور مودم باند صداست که دیجیتال os' , 'ls یک کامپیوتر شخص را تبدیل به اصوات می کند که قابل انتقال در خطوط تلفن سیستم های تلفن قدیمی پهن هستند (PoTs)، وقتی در جهت دیگر دریافت شدند، آن os, ls را به عقب به شکل استفاده شده و توسط یک USB، سریال و یا اتصال شبکه ای تبدیل می کند. مودم ها در کل توسط مقادیر اتصالاتی که قادر به ارسال در زمان ارائه شده هستند طبقه بندی می شوند و به طور نرمال در بیت در هر ثانیه اندازه گیری می شوند (bps). همچنین قادر به طبقه بندی شدن توسط Baud (تعداد سمبل های متمایز انتقال یافته در هر ثانیه) هستند این تعداد و شماره ها مستقیماً متصل می شوند اما الزاماً نه درحالت خطی.

مودم های سریعتر که در اینترنت روزانه استفاده می شوند، مودم های کابل و مودم های ADSL هستند. در ارتباطات تلفنی، مودم های رادیویی چهارچوب های مکرر از اطلاعات را در سرعت های اطلاعاتی بالا در اتصالات رادیویی میکروویو انتقال می دهند که بعضی از آنها بیش از یکصد میلیون بیت در هر ثانیه را منتقل می سازند. مودم های نوری اطلاعات را فیبرهای نوری انتقال می دهند. اغلب اطلاعات متصل شده ی درون قاره ای کنونی از مودم های نوری برای انتقال در فیبرهای نوری زیردریایی استفاده می کنند. مودم های نوری به طور روتین دارای نرخ ها و سرعت های اطلاعاتی در دسترس حدود یک میلیون (910×1) بیت در هر ثانیه دارند. یک کیلو بیت در هر ثانیه ( s/kbit یا s/ kb یا (kbpsهمانطور که در این مقاله استفاده شد میانگین 1000 بیت در هر ثانیه است و 1024 بیت در هر ثانیه نمی باشد. برای مثال یک مودم 56 کیلویی قادر به انتقال اطلاعات تا بیش از 56000 بیت در هر ثانیه از طریق خط تلفن است.

فهرست مندرجات

۱ تاریخچه

۱.۱ امتیاز انحصاری AT&T در آمریکا

۱.۲ مودم باهوش

۲ سرعت های رو به افزایش (V.21 V.22 V.22bis)

۲.۱ تصیح خطا و فشردگی

۳ Winmodem

۴ مودم‌های آنالوگ

۵ مودم‌های دیجیتال

۵.۱ مودم های Bonding

۶ مودم های رادیویی

۶.۱ WiMax,Wifi

۶.۲ مودم های متحرک و روتر(مسیریاب)

۷ باند پهن

۸ ارتباطات تلفنی فضای عمیق

۹ مودم صدا

۱۰ مشهوریت

۱۱ مرجع خطاهای مودم

12 تعاریفی راجع کارایی و انواع مودم

تاریخچه

خدمات سیمی اخبار در دهه ی 1920 تجهیزات پیچیده ای بودند که تعریف را برآورد می ساختند اما نقش مودم برای نقش و کاربرد تسهیم شایع بود، بنابراین به طور رایج و مشترک در تاریخچه ی مودم ها مشمول نمی شوند. George Stibitz یک ماشین تحریر خودکار گیرنده ی پیام از مسافات دور جدید Hampshireb را به یک کامپیوتر در شهر نیویورک توسط خطوط تلفن در 1940 اتصال داد اما کلمه ی " مودم" هنوز ابداع نشده بود، بنابراین این نیز به حساب نمی آید.

مودم ها در آمریکا بخشی از سیستم دفاعی هوایی SAGE در دهه ی 1950 بودند که ترمینال ها را در پایگاه های مختلف هوایی، سایت های رادارها و مراکز توصیه و کنترل را به مراکز هدایت SAGE در آمریکا و کانادا متصل می کردند بودند SAGE در خطوط ارتباطی تخصیص یافت اما قطعات در هر انتها مشابه به مفهوم مودم


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد مودم1
ژیکو...
ما را در سایت ژیکو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1zhicko3 بازدید : 110 تاريخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396 ساعت: 0:13