روش های مختلف تدریس

ساخت وبلاگ
اختصاصی از ژیکو روش های مختلف تدریس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 54

 

فصل اول

عنوان: کلیات تحقیق

1-1- مقدمه

1-2- بیان مسئله

1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش

1-4- اهداف پژوهش

1-5- سؤالات یا فرضیه های پژوهش

1-6- تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

مقدمه

رسالت تعلیم و تربیت، پرورش انسانهای پرسشگری است که می خواهند خود را از قیدهای بی شمار و گوناگون وجودی خود رها ساخته و راه رشد هم جانبه خود را هموارتر سازند، به دنیای متغیر اطراف خود به دقت بنگرند و آن را روشن تر و آگاهانه تر ببینند. و در نهایت هنر دیدن، عشق ورزیدان، آفریدن و زیستن را بیاموزند (یونسکو، آموختن برای زیستن ص 15- 9) هم شاهدیم که شیوه های سنتی آموزش های ما نتوانسته است چنین رسالت بزرگی را برآورده کند، فرزندان ما، در کلاس های خود از روش هایی بهره می جویند که در پنجاه سال پیش به کار می رفت، هنوز هم موضوعات خاص در ساعات خاصی به دانش آموزان ارائه می شود که بعضاً هیچ گونه کاربردی در زندگی شان ندارد و نمی تواند آن ها را برای همگام شدن با تحولات زندگی آماده سازد. در واقع دانش آموزان ما، پس از پایان دوره آموزشی، از اشتیاق رفتن تهی می شوند و فاقد هر گونه توانایی و مهارتی می باشند. به راستی چه باید کرد؟!!!

به نظر می رسد اولین اقدام برای رفع این نگرانی ها ایجاد « تغییر » است. تغییر در نظام آموزشی فعلی ما امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. آموزش و پرورش امروزی ما باید پرورش دهنده انسان های نوین باشد، انسان های تغییر پذیر، واقع گرا دارای مهارت و برنامه ریز، در غیر این صورت آموزش و پرورش اثر خود را از دست خواهد داد. ما نباید در عرصه آموزشی به همان شیوه های سنتی گذشته بسنده کنیم بلکه باید به دنبال راه کارهایی باشیم که ما را در رسیدن به آرمان هایمان یاری کنند.( معتمدی تلاوکی،احمدی-) آنچه از الگوهای تدریس درک می شود ارتباطی است که داوطلبان معلمی و معلمان را با راه های گوناگون و خوب توسعه یافته تدریس، با الگوهای دارای زمینه مدلل، با تحقیقات درباره به کار گرفتن آنها و نیز با انتظارات کاربران آنها برقرار می کنند. بنابر این الگوهای تدریسی اساسی است برای تدریس حرفه ای و حرفه ای کسی است که تحقیق را در هدایت عمل به کارگیرد.

انتظار سالهای پیش تحقیق درباره برنامه های تحصیلی و آموزش درس به منظور رسیدن به الگوی منفرد و برتر برای همه انواع هدف های علمی آموزشی و پرورشی بود. اما این انتظار امروز و در هنگام آغاز نوشتن الگوهای تدریس بی مورد است. درست است که تدریس بسیار نیکو مرکب از مجموعه الگوهای بسیار خوب برای منظور خاص است ولی باید گرد آوری و هماهنگی آنها برای ارائه برنامه تحصیلی در سطح عالی باشد.

در سی سال گذشته سه تحول مهم موجب پیشبرد تدریس شده است:

یکی تحقیق مداوم بر الگوهای خاص و توسعه الگوهای جدید و در نتیجه شفاف سازی بوده که بر اثر بخشی آنها افزون است.

دوم توسعه ترکیب الگوها با برنامه های قوی درسی است. در تمام زمینه های برنامه تحصیلی برنامه های بسیار خوب درسی وجود دارد. برنامه های درسی سواد آموزی در واقع همه شاگردان را به خواندن و نوشتن درمی آورد و نیز در اختیار شاگردان مسن تری که اثربخشی خواندن و نوشتن را تجربه نکرده اند، قرار می گیرند.

سوم تحولات تکنولوژی الکترونیکی توسعه کتابخانه را همراه دارد و اطلاعات انبوهی به داخل کلاس درس کودکان می آورد. در کلاس های امروزی، صدهاکتاب- افسانه ای و غیرافسانه ای- دور و بر شاگردان را احاطه کرده و رسانه های الکترونیکی، دایره المعارف ها و لغت نامه های بسیاری فراهم می آورد که نشانگر سبقت واقعیاز رسانه های چاپی است. علاوه بر آن، در اینترنت اطلاعات انبوهی در دسترس است. دهها هزار شهر و روستا از طریق اینترنت به هم وصلند از جمله در شبکه های ایزونهاور اقسام گسترده اطلاعات و تجارب در علوم در دسترس قرار دارد. ناسا اطلاعات درباره اکتشافات فضایی فراهم می کند که در ده دوازده سال گذشته تنها در دسترس عده اندکی بوده برنامه های


دانلود با لینک مستقیم


روش های مختلف تدریس
ژیکو...
ما را در سایت ژیکو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1zhicko3 بازدید : 137 تاريخ : پنجشنبه 19 اسفند 1395 ساعت: 4:09