بررسی عملکرد ترس دانش اموزالن در مقطع راهنمایی شهرستان ایذه در سال های 89

ساخت وبلاگ
اختصاصی از ژیکو بررسی عملکرد ترس دانش اموزالن در مقطع راهنمایی شهرستان ایذه در سال های 89 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 41

 

مقدمه :

اختلال ترس اجتماعی یکی از انواع ترس ها (فوبی) می باشد که کمتر مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. خصوصیات بالینی این اختلال عبارتند از ترس اجتناب گونه از موقعیت های اجتماعی، علائم جسمی و شناختی ترس و اختلال عملکرد، مطالعه جامعی در ارتباط با شیوع این اختلال در ایران در دست نمی باشد. به همین منظور این پژوهش با هدف تعیین شیوع اختلال ترس اجتماعی و برخی عوامل وابسته در دانش آموزان شهر ایذه در سال 1388 انجام پذیرفت. در این مطالعه مقطعی توصیفی 400 دانش آموز در شهر ایذه توسط ملاک های تشخیصی ‏‎dsmiv‎‏ از طریق پرسشنامه نیمه سازمان یافته مورد سنجش قرار گرفتند. 6/14% از دانش آموزان مبتلا به اختلال ترس بودند. و بین سابقه خجالتی بودن در کودکی و تنبیه بدنی با آن رابطه آمار معنادار وجود داشت. شیوع این اختلال در این تحقیق بالاتر از تحقیقات مشابه در غرب است و مطالعات وسیع تر در آینده توصیه می شود.

تمام فعالیتهای معلم و شاگرد و تعامل آنها برای این است که یادگیری موثر بوجود آید. یادگیری موثر در اهداف آموزشی که در آغاز تدریس تعیین شد. تجلی یافته است بنابراین تصمیم‌گیری‌ها و تلاشهای یادگیری برای تحقق اهداف مورد است. معلم وظیفه دارد در ضمن تدریس و در پایان آن بطور منظم و نظام‌دار نحوه انجام فعالیتها و آثار نتایج آن را ارزیابی کند تا بتواند با شناخت موانع و محدودیتها و رفع آنها دستیابی به اهداف را تسهیل نماید و به خوبی موقعیت دانش آموز را در فرایند یادگیری بشناسد. اگر به این کار مهمن در تدریس توجه نشود فرایند تدریس در جهت رشد دانش آموزان موثر واقع نمی‌شود.

بیان مسئله

در این تحقیق به تعریف ترس و عملکرد خودم در مورد دانش آموزی که در امتحان ترس داشت وراهکارهایی که برای درمان این دانش آموز انجام دادم اشاره خواهم داشت.

نگرانی ترس لازمۀ ادامه حیات و تضمین کننده سعی وتلاش انسانهاست. اما هنگامی که آنقدر شدت می یابدکه منجر به کاهش عملکرد فرد می شود به عنوان یک اختلال مطرح می گردد.

نگرانیها در مورد مسائل متعدد رخ می دهد و از جمله آنها ترس امتحان است که یکی از عوامل افت تحصیلی دانش آموزان نیز محسوب می شود. در این تحقیق به تعریف ترس و علائم نشانه های آن ترس امتحان از نتایج بدست آمده از این تحقیق می توان دریافت که آشنایی با علل ودلایل بوجودآمدن ترس امتحان می تواند ما را در بررسی هر چه بهتر این علل و پیشگیری و درمان یاری سازدکه علل ترس این فرد عبارتند از 1- عوامل فردی و شخصیتی 2- عوامل خانوادگی 3- عوامل  آموزشگاهی و در آخر راهکار هایی به والدین و دبیران و خود فرد توصیه شده است.

اهمیت و ضرورت تحقیق :

انجام هر پژوهش باید به لحاظ اهمیت و ارزش باشد . از این رو محقق باید انگیزه خود را دذر مورد مطالعه درباره این موضوع ( ترس و عملکرد تحصیلی ) توضیح دهد. بین کند که اجرای این طرح چه سود و فایده ای در اجمعه می رساند .

انجام هر پژوهش مستلزم صرف سرمایه ، اعتبار و زمان و به کارگیری نیروی انسانی ، منابع و امکانات مختلف است . به به همین خاطر باید محقق توجیه لازم را داشته باد . اهمیت و ارزش اجرای طرح را تشریح کند. و دلایل خود را برای انتخاب این گروه یا مکان و ناحیه خاص را بیان نماید .

امروزه علی رغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه های زندگی فاقد توانایی های لازم و اساسی هستند و همین امر آنها را در مواجه با مسائل و مشکلات زندگی روزمره آسیب پذیر کرده است .پژوهشهای  بیشمار نشان داده اند که بسیاری از مشکلات بهداشتی و اختلالات روانی(ریشه ترس) –عاطفی ریشه های روانی اجتماعی دارند.

هدف از نوشتن این تحقیق و انتخاب موضوع آن بحثی است که دربین مباحث روانشناسی بیش از سایر مباحث آموزشی مورد توجه می باشد و غفلت از آن باعث بیماریهای روانی میگردد.و درمورد دانش آموزان کاربرد بیشتری دارد و با توجه به شغل و حرفه شخصی دانستن بعضی از این نکات برای مقابله و برطرف ساختن مشکلات دانش‌آموزان مؤثر است. آشنایی با دلایل بوجود آمدن ترس ما را در بررسی این علل و درمان هر چه بهتر آن یاری خواهد رساند.

اهداف پژوهش:

هدف اساسی در این پژوهش :

1.       بررسی علل ترس از دانش آموزان این مدارس

2.       راههای کاهش ترس در دانش آموز

3.       نقش معلم در کاهش ترس

4.      نوع برخورد خانواده نسبت به توانایی فرزندشان به میزان ترس اثر دارد.

5- آشنایی با معنی و مفهوم ترس .

6- آیا ترس امتحان به عنوان یک اختلال عاطفی روانی بر موفقیت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر دارد یا خیر ؟

7- علل و عوامل بوجود آورنده ترس بیان خواهد شد .

8- شناخت راههای مبارزه با ترس .

سؤالات پژوهش :

1.       آیا والدین درایجاد ترس در دانش آموزان نقش دارند.

2.       روشهای پیشگیری از ترس را نام ببرید.

3.       چه عواملی باعث ترس در دانش آموزان می شود.

هدف و بررسی این پژوهش بهتر شناسندن ترس دانش آموزان در هر حیطه آموزشی و خانواده ای و پیرامون دانش اموز و جامعه آماری می باشد .


دانلود با لینک مستقیم


بررسی عملکرد ترس دانش اموزالن در مقطع راهنمایی شهرستان ایذه در سال های 89
ژیکو...
ما را در سایت ژیکو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1zhicko3 بازدید : 125 تاريخ : شنبه 19 فروردين 1396 ساعت: 15:42